Handlekurven

I denna gruppen hittar du fläkt- & pumpkontroller, dessa funkar ungefär som termostat och kan ibland kallas för elektrisktermostat eller eltermostat.
Har du en elfläkt i bilen som går konstant? Då är detta produkten du behöver, med hjälp av en temperaturgivare känner eltermostaten av temperaturen och drar igång fläkten vid en viss motortemperatur. När motorn kylts ner stänker fläktkontrollen av fläkten. 
 
Dessa kontroller kommer med olika typer av givare, det finns t.ex. modeller med en "pinne" som trycks in mellan flänsarna på kylen eller som en vanlig gängad tempgivare. Fläktkontroller kommer även i justerbar eller icke justerbar, med en justerbar kan du själv välja vilken temperatur som fläkten ska starta vid och vilken temp som styr avstängningen. Den icke justerbara varianten har fasta temperaturer inställda från början har går inte att justera.
 
Om det uppstår frågor eller funderingar är du välkommen att kontakta oss via mejl (bildelar@dalhems.com), chatt (ikon längst ner till vänster) eller telefon (0346-207 35). 
 
Produktfiltere
  • Produktkategori:
  • Produsent:
  • Justerbar
Artikler per side:
30
60
120
Vis som:
Sortering på: